Welkom

Welkom op de site van de verloskundige praktijk “Irene”

Zwanger worden is bijzonder, en een zwangerschap is een unieke ervaring!

Een voorzichtige blijdschap, ongeloof, verbijstering of uitzinnige vreugde – hoe je je ook voelt: je zwangerschap is een feit en je hebt honderd-en-één vragen. Hoelang ben ik precies zwanger? Wat is de uitgerekende datum? Wat moet ik allemaal regelen? Waar moet ik speciaal op letten als het om eten en drinken gaat? Vragen, vragen en nog meer vragen. Om je een eind op weg te helpen, willen we je door middel van deze site alvast wat antwoorden geven.

Daarnaast willen we je op de hoogte brengen van de gang van zaken in onze verloskundigenpraktijk: Wat doen wij precies en wat kan je van ons verwachten?

Ons werkgebied omvat de Gemeente Groesbeek, Berg en Dal, Gemeente Heumen-Malden, Gemeente Mook-Molenhoek, Plasmolen en Middelaar. De zwangeren die in de Gemeente Kranenburg-Wyler wonen kunnen zich ook bij ons aanmelden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur voor aanmelden, verzetten van afspraken en minder dringende vragen. Je zult dan de praktijkassistente Helga van der Horst aan de telefoon krijgen.

Tevens houden de verloskundigen telefonisch spreekuur elke werkdag tussen 13:00 en 14:00 uur.

Telefoon: 024- 397 54 17

Kun je ons onverhoopt niet bereiken op het vaste nummer en kan het niet wachten, schroom dan niet om het spoed nummer te bellen: 0653538644