Aanmelden

Jezelf aanmelden is eenvoudig. Vul onderstaand formulier zo goed mogelijk in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het aanmelden is geheel vrijblijvend.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Verloskundigenpraktijk Irene worden opgeslagen in een niet openbaar toegankelijke database. Deze gegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden. Wij respecteren uw privacy volgens de nieuwe Europese regelgeving (AVG)

Liever telefonisch aanmelden?

Wij zijn op de maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar voor aanmelden, verzetten van afspraken en minder dringende vragen. Je krijgt dan de praktijkassistente Helga van der Horst aan de telefoon.

Telefoon: 024-397 54 17

Telefonisch spreekuur: elke werkdag tussen 13:00 en 14:00 uur

Vanaf 1 mei 2014 zijn we gestart met het verbeteren van de samenwerking tussen gynaecologen en verloskundigen. We willen dit bereiken door alle zwangeren die zich bij ons aanmelden samen te bespreken en een soort zorgplan te bedenken. Dit betekend dat als je je vanaf nu gaat aanmelden je van ons een lijst met vragen krijgt toegestuurd om deze weer voor je allereerste afspraak in te vullen en in te leveren bij ons. We zullen ook een toestemmingsformulier meegeven om in te vullen en te ondertekenen. Dit is nodig om zo met de gynaecologen te kunnen overleggen en de beste zorg te kunnen bieden.

De eerste controle

De eerste controle vindt plaats tussen de 8e en de 10e week van de zwangerschap. Je kunt je aanmelden als je net zwanger bent. Het is niet verplicht, maar we raden je aan om je huisarts op de hoogte te stellen van je zwangerschap. Tijdens het intakegesprek zal de verloskundige, naast het maken van een echo, een aantal vragen stellen over je levenswijze, je gezondheid, de gezondheid van je partner en familieleden, je zwangerschap tot dan toe en eventueel eerder doorgemaakte zwangerschappen.

Daarnaast meten we je bloeddruk en krijg je van de verloskundige een formulier om bloed te laten prikken. Je krijgt informatie over ons en als je zou willen ook over prenatale screening. Kijk alvast op de website: www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl

Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen en informatie geven over je eigen situatie. Het is verstandig om je vragen en opmerkingen van tevoren op te schrijven, zodat je ze tijdens het bezoek niet vergeet. Het is prettig om samen met je partner naar het intakegesprek te komen. De termijnecho zal plaatsvinden tussen de 10-12 weken.

Spreekuur

  • Groesbeek: Volgens afspraak op de Paulus Potterweg 73.
  • Malden: Volgens afspraak in het gezondheidscentrum de Kroonsteen 1, adres: kloosterhof 1.

Je bent op beide locaties welkom om op controle te komen.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

Contact