Aanmelden

Jezelf aanmelden is eenvoudig. Vul onderstaand formulier zo goed mogelijk in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het aanmelden is geheel vrijblijvend.

  Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Verloskundigenpraktijk Irene worden opgeslagen in een niet openbaar toegankelijke database. Deze gegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden. Wij respecteren uw privacy volgens de nieuwe Europese regelgeving (AVG)

  Liever telefonisch aanmelden?

  Wij zijn op de maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar voor aanmelden, verzetten van afspraken en minder dringende vragen. Je krijgt dan de praktijkassistente Helga van der Horst aan de telefoon.

  Telefoon: 024-397 54 17

  Telefonisch spreekuur: elke werkdag tussen 13:00 en 14:00 uur

  De eerste controle bij ongeveer 8 weken zwangerschap is een vitaliteitsecho. De verloskundige zal middels deze vroege echo de vitaliteit vast stellen.
  Ook bespreken we of jullie behoefte hebben aan informatie voor de mogelijkheden van prenatale screening van jullie kindje. Jullie ontvangen hiervan een folder om je goed in te kunnen lezen over de mogelijkheden. Via www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl kunnen jullie je vooraf al goed inlezen.

  De tweede afspraak rond de 9-12 weken is de intake. Deze zal vaak in combinatie met de termijnecho plaatsvinden. Tijdens dit intakegesprek stelt de verloskundige veel vragen om te kijken of er zaken zijn waar we rekening mee kunnen of moeten houden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Al deze gegevens samen bepalen mede welke zorg je nodig hebt. Van daaruit maken we samen met jou een individueel zorgplan voor de komende periode. Gedurende de zwangerschap passen we dit zorgplan indien nodig aan.
  Daarnaast meten we je bloeddruk en krijg je een formulier mee om bloedonderzoek te laten verrichten.
  De termijnecho vind plaats vanaf 10 weken zwangerschap. Hierbij meten we het kindje op en berekenen we de zwangerschapsduur en de daarbij passende uitgerekende datum.

  Spreekuurlocaties:

  • Groesbeek: Volgens afspraak op de Paulus Potterweg 73.
  • Malden: Volgens afspraak in het gezondheidscentrum de Kroonsteen 1, adres: kloosterhof 1.

  Je bent op beide locaties welkom om op controle te komen.

  Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!