Sport:

Zwangerschap- en hersteltraining bij Buitengewoon

Zwangerschapstraining:

De Floor® Zwangerschapstrainingen bij Buitengewoon zijn actief, gericht op het behouden of verbeteren van kracht, stabiliteit, souplesse en conditie en vinden plaats in de buitenlucht. Voordelen van outdoor trainingen zijn vermindering van stress, verlagen van de bloeddruk en de aanmaak van vitamine D. Dit alles heeft ook een positief effect op jouw kindje.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het aanstaande moederschap begint.

Hersteltraining:

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Start bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent daar van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Ben je bevallen via een keizersnede dan mag je starten na 6 weken.

Zwangerschapsfitness bij PT Joy

Voorlichting:

Bij het Verloskundig Cursuscentrum Nijmegen kan je voorlichtingsavonden volgen over:

Cursus:

Samen Zwanger

Samen Zwanger is een cursus met veel informatie rondom zwangerschap, bevalling en babytijd. Je krijgt verloskundige zorg in een groep met zwangere die rond dezelfde tijd zijn uitgerekend. Het is een actieve voorbereiding op de bevalling en het ouderschap. Je hebt 9  uur meer zorg door een verloskundige. Dit doe je naast de verloskundige controles bij je eigen verloskundige.

Samen Bevallen
De zwangerschapscursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Er zijn verschillende cursusvormen beschikbaar: complete cursus, minicursus, herhalingscursus, privécursus en een weekendcursus. Het aantal bijeenkomsten hangt dus af van de vorm die je kiest. Alle bijeenkomsten bestaan uit een stuk theorie en een stuk praktijk. Deze cursus is ook in het Engels te volgen.

Aanmelden? Klik hiernaast voor het aanmeldformulier